Over ons

Cana Restaurant

Caña

Eigenaar en kok Taner Can – door Johannes van Dam al eens bekroond met een 9+ – neemt je met zijn kookkunsten mee op een culinaire reis door de mediterrannee. De gastronomie van zijn geboortegrond in Hatay (Turkije) laat hij daarbij de boventoon voeren. Op onze kaart vind je dat terug in heerlijke gerechten die op de houtskoolgrill zijn bereid (zowel vlees|vis|vegetarisch) 

Als in de lekkerste tapas & mezzes. Alles vers bereid met eerlijke producten.

Als variatie zette Taner enkele jaren geleden de flammenkuche op de kaart, hetgeen niet onopgemerkt bleef:  `Beste flammenkuche van Amsterdam` volgens het Parool in mei 2017. 

Caña serveert verschillende flammenkuchen (vlees, vis, vegetarisch). Allemaal even krokant & smaakvol!

Onze gerechten kunnen worden gecombineerd met de wijnen van onze wijnkaart die door Taner, zijn sommelier en een team van “proevers’ met zorg zijn geselecteerd. Betere wijnen die met kop en schouders boven vele andere uitsteken en die we voor een meer dan schappelijke prijs op de kaart hebben staan.

Follow us