• Lunchkaart

    Belegde broodjes

    Avocado  7,50

    Wit of bruin brood belegd met rucola, tomaat en avocado

    Pittige kip 8,50 

    Wit of bruin brood belegd met pittige kip, sla, tomaat,

    komkommer en belegen kaas

    Tonijnsalade                                                        7.5

    Ciabatta belegd met sla, tomaat, paprika,

    komkommer en tonijnsalade

    Flammkuchen

    Spek                                                                  9.5
    Spek, rode ui en Gruyère

    Tonijn                                                               9.5

    Tonijn en Rode ui

    Peer & Walnoot                                               9.5

    Blue d’Auvergne kaas, Peer en Walnoot

    Chorizo                                                              9.5

    Manchego kaas, chorizo en olijven

    Pollo Picante                                                   9.5

    Pittige Kip, Rode ui en paprika

     

    Tosti

    Tosti van Pidebrood                                       4.5

    Met kaas (met Turkse worst en kaas + 0.5)

     

    Soep met brood

    Linzensoep                                                      6.5

     

  •  

    Salades

    Gamba Salade                                                 12.5

    Sla met gamba’s, tomaat, citroen,

    Spaanse peper en knoflook.

    Griekse Salade                                                11.5

    Sla met tomaat, Komkommer, rode ui,

    groene peper, olijven en fetakaas

    Falafel Salade                                                  11.5

    Sla met falafelballetjes, couscous,

    komkommer en rode ui.

    Wrap

    Köfte durum                                                    10

    Wrap met köfte  met sla, tomaat,          

    komkommer en ui

    Pikante Kip durum                                          10

    Wrap met stukjes pittige kipfilet met sla,

    tomaat, komkommer en ui

     

    Tapas/Mezzes Mix 

    3 soorten koud en 2 soorten warme tapas   11.5

    Geserveerd met brood

Follow us